A sosem feledett márka

Ki ne emlékezne rá a korosztályunkból, hogy mikor gyerekek voltunk és kezdtünk nőiesedni mennyire jó volt játszani édesanyánk smink termékeivel és mennyire szívesen festegettük magunkat a tükör előtt amíg haza nem érkezett valaki és lopva osontunk ki a szobából gyorsan lemosva a nyomokat nehogy valaki észrevegye a csínytevésünket. Persze számtalanszor biztosan lebuktam én is, és biztos vagyok benne, hogy édesanyám jól tudta, hogy miben mesterkedek, ha másból nem, akkor a szemfestékeken hagyott nyomokból, de nem szólt semmit, csak csendben mosolygott, és egy kis idő elteltével elkezdett tanítgatni a sminkelés technikájára. Neki avon termékei voltak, és sosem felejtem el mekkora boldogság volt, amikor már nekem is rendeltünk valamit és saját smink termékem lett.

Az idő elteltével én már megtanultam magam sminkelni, az édesanyám pedig már nem igazán használ smink termékeket, az avon márka és a minősége azonban megmaradt és továbbra is hihetetlen jó termékek kaphatók az egyes termékcsaládokban.

Nem olyan régen pedig rátaláltam egy kis oldalra, ahol rengeteg avon terméket lehet rendelni ráadásul hihetetlen egyszerűen és szuper akciókkal. El is határoztam, hogy anyukámat meg fogom lepni egy-egy régebbinek mondható kedvencével, mondjuk egy habfürdővel, hiszen imád forró fürdőt venni és egy-egy arckrémmel, amit már rendszeresen használ az arcára. A termékek gyorsan megérkeztek és már alig várom hogy átadjam őket anyukámnak, akinek nem csak a meglepetés fog örömet okozni, hanem biztos vagyok benne, hogy a régi szép emlékek is kellemes érzést fognak kelteni benne. Biztos vagyok benne, hogy innentől kezdve már közösen fogjuk nézegetni ezt az oldalt és rendelni a jobbnál jobb avon termékeket.