Ha tökéletes segítségre vágysz

Én a férjemmel nem számítok egy igazán fotogén alkatnak, sőt, nem is igazán szoktuk magunkat fényképezni és nem is igazán szeretjük ha más képeket csinál rólunk. Feszülten érezzük magunkat és nagyon feszélyez bennünket az, hogy szeretnénk jól festeni a képeken, nyilván szeretnénk magunkat minél szebben viszont látni az albumokban, de ez nem igazán szokott sikerülni. Azt gondolom, hogy elsősorban azért, mert nagyon szeretnénk ezt elérni, és hihetetlen módon rágörcsölünk erre. Ezért nem igazán készülnek rólunk képek.

Most azonban változik a dolog, mert gyermeket várunk, és bár magunkat nem igazán szeretnénk továbbra sem megörökíteni, de a kislányunk miatt fontos lenne, hogy legyenek családi képek, évről évre, amik mutatják, hogy hogyan cseperedett, hogyan nőtt fel. Erre pedig úgy gondoltuk, hogy megkeressük azt az embert, aki ki tudja belőlünk húzni azt az élményt, hogy amikor képeket készít nem görcsölünk erre rá, hanem természetesen tudunk viselkedni, és talán még jól is tudjuk magunkat érezni. Persze tudtam azt is jól, hogy ez nem lesz könnyű.

Sokat is kellett keresgélni, amíg megtaláltuk Szalai Balázs személyében a tökéletes embert erre, de azt gondolom, hogy bármennyi időt és fáradtságot megért ez a keresés, mert tökéletes képeket készít a családom számára, és hihetetlen jól érezzük magunkat az egész fotózás alatt. Én csak ajánlani tudom őt bárki számára, aki szép és minőségi képeket akar látni magáról a családi albumban úgy, hogy még egy közös családi élmény is a fotózás, nem pedig feszengős kínos élmény, amit nem hogy nem vár az ember, de legszívesebben a háta közepére sem kívánna. A tökéletes partner ezekhez a pillanatokhoz, nem kérdés.