Mert van aki jól csinálja

Közel tíz éve már, hogy megalapítottam a saját cégemet, mert úgy döntöttem, hogy a saját lábamra állva próbálok szerencsét az építőipar világában. Bátor döntés és vállalás, tudom, de hát az ember, ha fiatal, egyrészt kevésbé veszi élesen egy-egy döntésének a veszélyét, másrészt pedig akkor kell belevágnia az álmai megvalósításába, mert akkor még kellő merészséggel rendelkezik, hogy azt sikerre is tudja vinni. Félelmekkel és azokra támaszkodó döntésekkel ezen a területen ugyanis sajnos az a tapasztalatom, hogy nagy sikereket nem lehet elérni. Eljön mindig ugyanis az a pillanat, amikor az óvatos döntés, vagy épp a nem döntés, esetleg a túlzott ügyfelekbe vetett bizalom végzetes következményeket eredményez, és vagy nagyon nehéz anyagi helyzetben tudja folytatni a vállalat a működését, vagy egyenesen csődbe is megy.

Én szerencsés vagyok, mert nagyon sok segítséget kapok mind a felvett alkalmazottaktól, mind pedig a kiválasztott külső partnerek által. Szinte minden területre sikerült olyan embert találnom, vagy ilyen vagy olyan formában, aki maximális segítséget biztosít a feladatok pontos ellátásában. Egyetlen terület volt csupán, ahová egyszerűen nem találtam olyan partnert, akinek a munkájával meg lettem volna elégedve, pedig a tevékenységi körünket illetően igenis nagyon fontos, ez pedig a munkavédelem területe. A munkavédelmi oktatás mindenki számára csak egy kötelező és letudni vágyott dolog volt, és ezzel én nem voltam megelégedve. Most azonban, hogy rátaláltam az activesafety csapatára teljes mértékben hátra tudok dőlni és megnyugodhatok e területet illetően is.

Megmondom őszintén, hogy már kezdtem azt gondolni, hogy nincs a piacon olyan cég, aki minősében meg tudja ugrani azt a szintet e területet illetően, amit én elvárnék, de igenis van, aki másképp csinálja, aki rendesen felépített, területspecifikus és valódi értéket és védelmet nyújtó oktatást nyújt a cégek számára, legalábbis én találtam egy ilyen csapatot, és hihetetlen módon örülök is neki.