A csapat új segítőtársa

Én amióta az eszemet tudom mindig is azon gondolkodtam, hogy saját céget fogok alapítani, mivel munkavállalóként kiszolgáltatott az ember rengeteg szempontból. Persze ennek van előnye és van hátránya is, de alapjában véve nekem a legnagyobb problémám az volt, hogy a minőség tekintetében is kiszolgáltatott lett az ember a tulajdonosok törekvéseinek. Én az utóbbi időben ezt egyre nehezebben viseltem, mert a tulajdonosi elvárások egyre inkább afelé irányultak, hogy a mennyiség növekedés legyen a cél, akár akkor is, ha a minőség rovását vonja ez maga után.

Persze én nagyon nehezen éltem meg ezt az időszakot, hiszen nekem mindig is a tökéletes minőség felé volt a törekvésem, azonban ha azt az oldalát nézem, hogy abszolút abba az irányba mozdított, hogy megcsináljam és kialakítsam végre a saját vállalkozásomat, akkor pedig nyilván jót tett velem a változás. A cégem elkészült, nagyon sok segítséget kapok minden olyan dologban a családtól amihez én nem értek, így pedig csak a szakmai részével kell foglalkoznom, ez pedig azt mutatja, hogy valóban már sokkal régebben megléphettem volna ezt a döntést. A bátorság hiányzott csak.

Most viszont egy újabb nehézség állta utamat, hiszen szükségem volt egy tökéletes barkácsbolt segítségére, méghozzá nem is akármilyen formában, ugyanis a felszerelésemet gyorsan kellett összeállítanom, hogy meg tudjam kezdeni a munkát, így nem maradt sok időm a márkák és a típusok közötti válogatásra. Olyan csapatra volt szükségem tehát, akik javasolni tudnak és segíteni tudnak a döntésben is.

Nem csalódtam, ugyanis a Fabrikshop.hu csapatát ajánlották, és tökéletesen elégedett is vagyok a munkájukkal és a termékeikkel egyaránt. Az eszközpark már rég készen van, azonban mindig előkerül egy-egy olyan gép vagy dolog, ami még hiányzik, és nagyon gyorsan segítségemre vannak a beszerzésben. Most egy hőlégfúvó van folyamatban, de nemrég egy műhelyporszívó beszerzésében is nagyon gyors és profi segítséget kaptam. Csak ajánlani tudom őket akár háztartások, akár szakemberek számára, mert felbecsülhetetlen segítséget adnak már a választás során is, nem beszélve arról, hogy az online vásárlás kifejezetten kényelmes és gyors megoldásokat nyújt a hozzájuk fordulóknak.