Ha igazán profikat keresel

Az ember életében néhány esetben egyszer csak jön egy érzés, ami mindent felül ír, egy vágy, egy irányváltásra, változtatásra, az élet bármely területén. Ezt a vágyat az ember, ha tovább is hessegeti, biztos, hogy vissza fog térni, és addig nem hagy minket békén, amíg nem lépünk a megvalósítás irányába. Én is így voltam ezzel, amikor egy multinacionális cég alkalmazottjaként úgy éreztem, hogy bennem sokkal több van, valami mást kell csinálnom, másfelé kell mennem, és céget kell alapítanom.

Én mindig is nagyon érdeklődtem a szépségápolás, testápolás iránt, és hát tanulmányokat is folytattam ezen a téren a főiskola alatt és később is, tehát képesítéssel is rendelkeztem, és el is döntöttem, hogy egy szalont fogok nyitni. Az élet közben fordult jobbra és balra velem, mellém szegődött egy üzlettárs is, akivel már nem egy kis szalon nyitása lett a cél, hanem egy sokkal nagyobb komplexum kialakítása, alkalmazottakkal, széleskörű szolgáltatás választékkal. Ez ugyan sokkal nagyobb kihívás és sokkal nagyobb tudást is igényel, de úgy éreztük megéri belevágni.

Igen ám, csak el is kezdtük érezni, hogy a szervezetfejlesztés és munkahelyi légkör alakítás, egyéni fejlesztés területein segítségre van szükségünk, és azt is tudtuk, hogy mivel több szakág több szakembere fog találkozni és viszonylag összezárva dolgozni, a lehető legjobb szakembereket kell megtalálnunk, hogy az egyéni és szervezeti fejlesztés a legjobb módon megvalósulhasson és a lehető legjobb munkahelyi légkör és kommunikáció alakuljon ki.

Hála a jó égnek, mi megtaláltuk erre a tökéletes csapatot, és mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy erre a területre ne sajnálja az időt és az energiát, mert a https://kogwheel.com/hu/ csapata nálunk hatalmas eredményeket ért el. Hihetetlen jó szakemberekkel dolgoznak, rugalmasan, és teljesen elfordították a coaching és hasonló területekről a pozitív irányba a dolgozók véleményét is. Rendszeresen dolgozunk velük együtt azóta is, és biztos vagyok benne, hogy ez hosszú-hosszú ideig nem is fog változni.