A kedvenc márkám

Az ember nőként elég nehezen tud kiigazodni néhány dologban. Például az elektronikai világ és az egyéb számítástechnikai és telefonos kiegészítők világa nekem teljes mértékben ilyen nehezen érthető közeg. Sosem tudom, hogy épp milyen márkát vagy milyen terméket kellene vásárolnom pontosan ahhoz, hogy ne csak egy-egy hónapig tudjam használni ezeket a kiegészítőket, hanem hosszú távon is segíteni tudjanak számomra. A gyári kiegészítők már tudom jól, hogy nem igazán fognak sokáig szolgálni, mert például az iphone töltőm körülbelül két hónap után mindig ugyanott bomlik szét a kábelt tekintve. Vettem már számtalan kábelt hozzá, és úgy döntöttem, hogy most már elhagyom a gyári kiegészítőkhöz való ragaszkodásomat, és egy másik márka után kezdtem nézni. De fogalmam sem volt, hogy melyik lenne a jó, így hát felkerestem ezzel a kérdéssel az egyik legjobb barátomat.

Ő csak mosolygott, és megkérdezte, hogy miért nem kérdeztem már rá nála előbb erre, mert rengeteg utánajárást és pénzt meg tudtam volna spórolni ezzel. Elmondta, hogy három lehetőséget is tud mondani nekem, de ami tényleg nagyon jó márka és maximálisan megéri, az a baseus.

Meg is mutatta a baseusshop.hu oldalt, ahol azonnal rá is találtunk a megfelelő kábelekre, de elmondhatom azt is, hogy gyorsan vettem egy autós telefontartót is, hiszen már az is vacakolt, de fogalmam nem volt, hogy merre induljak, hol keressek újat. Mindkettő megérkezett, és azt kell mondjam, hogy tényleg nem kellett csalódnom. A baseus mostantól a kedvenc márkám lett. Biztos vagyok benne, hogy ha bármire szükségem van először itt nézem meg, hogy be tudom-e szerezni, és ha nem, akkor felhívom a barátomat, mert hát segítség nélkül én tényleg elveszek ebben a világban.